Viinikoulutus

Winesense viinikoulutus

Asiantunteva ja ammattimainen viinikoulutus tehostaa viinien myyntiä ja tuo siihen sijoitetun ajan ja resurssit takaisin moninkertaisesti. Osaaminen tuo henkilökunnalle varmuutta ja rohkeutta myydä, mikä puolestaan lisää myyntiä – osaavalta myyjältä on turvallista ostaa.

Ravintoloille

Ravintolassa henkilökunnan osaamisvaatimukset kasvavat nopeasti. Asiakkaat tuntevat viinit yhä paremmin ja henkilökunnan pitää pysyä edellä. Ravintoloitsijalle panostus henkilökunnan viiniosaamiseen on elinehto.

Maahantuojille

Maahantuojille ja tukuille kokonaisvaltainen viiniosaaminen tuo uskottavuutta. Laadukkaat tuotteet ja niiden tunteminen ovat edellytys asiakassuhteen kestävyydelle.

Yrityksille

Kansainvälisille yrityksille henkilökunnan viinikulttuurin tuntemus on luonteva osa sivistystä ja kuvaa, jonka henkilökunta työnantajastaan välittää.

Winesensen viinikoulutus kattaa koko viinintuotannon pellolta ravintolan pöytään. Koulutus rakennetaan kunkin asiakkaan toiveiden ja liikeidean mukaan. Ravintoloiden oma palvelukonsepti Winesense ProFit kattaa koko ravintolan viiniliiketoiminnan. Yksittäisistä koulutuksista esimerkkiteemoja löytyy viini-illat sivulta. Ota yhteyttä, niin rakennetaan juuri sellainen koulutus, mistä yrityksesi ja henkilökuntasi hyötyvät eniten.