EyeQuestion


EyeQuestion on täysiverinen uuden sukupolven aistinvaraisen arvioinnin ohjelmisto. Sen kehitystyössä on yhdistetty edellisen sukupolven ohjelmistojen vahvuudet uudenlaiseen internet-pohjaiseen ympäristöön. Näin on saatu käyttöliittymältään selkeä, helppokäyttöinen ja erittäin monipuolinen aistinvaraisen arvioinnin ja kuluttajatutkimuksen ohjelmisto.

EyeQuestionia voi käyttää mistä tahansa verkossa olevasta tietokoneesta ilman erillisiä asennuksia työasemiin. Tämä tekee EyeQuestionista helpon ja edullisen asentaa, käyttää ja ylläpitää. Jokainen internetissä oleva tietokone on mahdollinen työasema tai arviointipääte. Tämä mahdollistaa nopean ja tehokkaan aistinvaraisen tutkimuksen niin aistinvaraisessa laboratoriossa kuin kentällä ja kuluttajatutkimuksen niin kaupassa kuin kotona.

Vaikka EyeQuestion on joustava ja helppokäyttöinen, se sisältää laajan valikoiman testityyppejä ja monia mahdollisuuksia tulosten analysointiin. Lisäksi siihen on helppo lisätä omia pohjia, raportteja ja analyyseja.

Winesense toimii EyeQuestionin Suomen edustajana. Lisätietoa ja esimerkkejä löytyy valmistajan internetsivulta www.logic8.com.